Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă prezintă bilanțul guvernării după 6 luni: 'Am amânat evaluarea miniștrilor și a secretarilor de stat' (video)

romaniajournal.ro
Guvern

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la prezentarea bilanțului primelor 6 luni de guvernare, că a amânat evaluarea miniștrilor și secretarilor de stat.

„Am amânat evaluarea miniștrilor și secretarilor de stat cu o lună pentru ca la finalul lunii iunie trebuie prezentate toate jaloanele și țintele aferente semestrului 1 și îndeplinirea acestora pentru a putea avea un parcurs coerent al PNRR reprezintă un indicator important în evaluarea performanței și competenței miniștrilor și secretarilor de stat”, a spus Ciucă, la Liga Aleșilor Locali PNL.

A„m demarat acţiuni concrete, în primele şase luni de zile, pentru realizarea tuturor obiectivelor din programul de guvernare. Pas cu pas ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse. Astăzi, după 6 luni, avem cea mai mare creştere economică din UE şi peste 90 miliarde de euro pentru dezvoltarea României. România este o ţară sigură, cu cele mai puternice garanţii de securitate. Această siguranţă de care ne bucurăm acum, în care criza provocată de agresiunea ilegală a Rusiei, garanţia ne e conferită de apartanenţa la UE şi NATO, desigur şi de parteneriatul strategic cu SUA, ceea ce oferă protecţia ţării noastre şi mai ales a cetăţenilor”, a mai afirmat premierul.

În cursul după-amiezii PSD va prezenta bilanțul miniștrilor social-democrați după 6 luni de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.