Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, despre primarii PNL care trec la PSD: Să se ducă fiecare unde vrea!

Ciuca PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, referindu-se la posibilele plecări la alte partide ale primarilor liberali, că nu există o astfel de teamă în PNL, dar a recunoscut că unii edili au obiceiul de ”a-şi lua bilete de autobuz într-o direcţie şi la jumătatea drumului schimbă direcţia”. Totodată, el a afirmat: ”Fiecare să se ducă unde vrea”, dar ”important este să rămână cei care vor să facă cu adevărat treabă”, informază News.ro.

Nicolae Ciucă a declarat, într-o conferinţă susţinută vineri seară la Iaşi, că nu există o teamă în PNL privind plecarea unor primari liberali către alte formaţiuni politice, el precizând însă că traseismul aleşilor locali a început în urmă cu mai mulţi ani.

”Nu există o astfel de teamă. A existat acea Ordonanţă 55 pe vremuri, prin care s-a dat posibilitatea ca o parte dintre primari, până să îşi fi finalizat mandatul, să aleagă să treacă la un alt partid. De atunci a început traseismul aleşilor locali între partide. Există o parte dintre aceştia care se plimbă de la un mandat la altul, de la un partid la altul. Nu am nici cea mai mică temere legată de cei care şi-au făcut un obicei de a-şi lua bilete de autobuz într-o direcţie şi la jumătatea drumului schimbă direcţia. Să se ducă fiecare unde vrea, important este să rămână cei care vor să facă cu adevărat treabă”, a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.