Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă dezvăluie rețeta secretă de sarmale oltenești: ingredientul care le dă un gust special/ Video

Nicolae Ciuca

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a explicat că, de Crăciun, el este responsabilul cu prepararea sarmalelor în familie. Ciucă a spus că el gătește sarmale oltenești, care au un ingredient special.

”Știu să fac sarmale oltenești. În Oltenia, în afară de varză mai există ardei roșii, oltenii le spun raci. Ardeii ăștia se usucă la streașina casei și se păstrează acolo până vine vremea de făcut sarmale. Se opăresc în apă, li se scot semințele și se umplu cu carnea de sarmale, iar apoi se pun printre sarmale. Sunt ușor picanți și dau un gust special sarmalelor. Mă străduiesc să fiu responsabil cu sarmalele pentru că îmi plac foarte mult.”, a spus Nicolae Ciucă, la DC News Live.

Nicolae Ciucă a precizat că va petrecere Sărbătorile acasă, în familie, mai ales că are și două nepoțele. El a explicat că a fost, aseară, la serbarea de Crăciun a nepoatei mai mari și a fost unul dintre momentele care l-au impresionat cel mai mult în ultima perioadă.

”Am avut privilegiul să particip la prima ei serbare şi să o văd pe genunchiul lui Moş Crăciun pe care îl aştepta de mult, bucuria ei a fost fericirea noastră, că am putut să particip, pentru mine unul care nu am avut această ocazie să particip la momentele astea ale fiului meu”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă va fi pe post de moş Crăciun pe 24 seara, Ciucă a răspuns: ”Voi fi pe post de orice, pentru ele”.

Liderul PNL a mai afirmat că merge în dimineaţa de Crăciun la Biserică.

”Încurajez pe toată lumea să meargă la biserică, este locul unde ne întâlnim cu comunitate, este locul unde putem să mai stăm de vorbă. (..) În plus, este foarte importantă predica preoţilor, iar preoţii cu har ne fac să înţelegem mai bine tot ceea ce se citeşte din Evanghelie duminica. Nu strică să ne apropiem de Dumnezeu şi să înţelegem că de acolo vine rostul nostru”, a spus Ciucă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.