Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă duce mai departe moda lansată de Ludovic Orban: Primari din USR și PMP aduși la întâlnirea liberalilor

orban ciuca

Mandatul lui Ludovic Orban în fruntea PNL a devenit cunoscut și pentru racolarea de politicieni, primari și parlamentari, mai ales din PNL. Acum, cu Nicolae Ciucă la timona liberalilor, 2 primari aleşi din partea USR şi unul de la PMP au fost prezenţi ca ''invitaţi'' în delegaţia liberală care a participat la Liga Aleşilor Locali PNL, a declarat, luni, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Neamţ, George Lazăr.

"O surpriză extrem de plăcută a fost prezenţa la această întâlnire, în calitate de invitaţi, a primarilor nemţeni de la Săbăoani, Florin Vîrgă, de la Tazlău, Ion Nechita, şi de la Gârcina, Mihai Gavril Gonţaru. Am o strânsă relaţie de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtăşesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal şi care sunt interesaţi de dezvoltarea comunelor pe care le conduc. Sunt convins că împreună cu ei şi cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construieşte viitorul în judeţul Neamţ", a precizat George Lazăr.

Din delegaţia PNL Neamţ au făcut parte toţi primarii liberali, consilierii judeţeni, cei doi subprefecţi, senatorul Eugen Ţapu-Nazare şi preşedintele organizaţiei, secretarul de stat George Lazăr.

"Prezidată de premierul Nicolae Ciucă şi de prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, activitatea s-a centrat pe mecanismele principalelor programe de dezvoltare aflate în derulare: Programul Naţional de Investiţii 'Anghel Saligny' şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. De asemenea, au fost discutate şi toate celelalte axe de finanţare posibile, pentru ca toate fondurile europene puse la dispoziţie să fie atrase şi folosite. Miniştrii Guvernului Ciucă au oferit primarilor toate explicaţiile solicitate, astfel încât programele de dezvoltare a comunităţilor să fie accelerate şi implementate cât mai rapid", a adăugat George Lazăr.

Liderul PNL Neamţ a salutat alegerea lui Dan Motreanu în funcţia de prim-vicepreşedinte şi a subliniat că acest fapt dovedeşte seriozitatea şi maturitatea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.