Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă contrazice instanța în cazul MIG-urilor stricate cu combustibil de proastă calitate: 'Nu cred, pentru că nu ar zbura'

g4media.ro
Ciolacu, Ciucă, Iohannis

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri că nu cunoaşte cazul aeronavelor MIG care ar fi fost alimentate cu kerosen de proastă calitate, dar a menţionat totodată că nu crede că şi-ar permite cineva "să se joace cu un astfel de subiect", potrivit Agerpres.

Întrebat ce părere are despre cazul aeronavelor MIG care au fost alimentate cu combustibil de proastă calitate, premierul a spus că nu are informaţii despre acest subiect.

"Cu scuzele de rigoare, nu cunosc subiectul şi nu pot să îl comentez. Acum vă aud pentru prima dată. Nu cred că poate fi vorba de combustibil de proastă calitate, pentru că nu ar zbura. Nu cred că poate să îşi permită cineva să se joace cu un astfel de subiect", a spus premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit presei centrale, mai multe MIG-uri din 8 unităţi militare ar fi avut probleme după ce au fost alimentate cu kerosen de proastă calitate.

Gândul a scris că magistrații Curții de Apel Ploiești au arătat cum a fost înșelată Armata Română cu trei vapoare pline cu kerosen de proastă calitate și cum s-au stricat mai multe MIG-uri după ce au fost alimentate cu acest tip de combustibil. Procurorii DIICOT au stabilit că siguranța națională a fost pusă în pericol, iar țara noastră ar fi fost pusă, temporar, în situația în care să nu-și mai poată îndeplini îndatoririle față de NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.