Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă participă la ceremonia de resfinţire a 'Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial', de pe Vârful Caraiman

Crucea de pe Caraiman

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă participă luni la ceremonia militară şi religioasă de Resfinţire a Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial, de pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman.

”Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa luni, 30 noiembrie, începând cu ora 12.00, la ceremonia militară şi religioasă de Resfinţire a Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial, de pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman din Munţii Bucegi”, transmite MApN, potrivit news.ro.

Citește și: BREAKING - Ludovic Orban: E posibil să fie redus numărul de angajați în sectorul public .

Evenimentul, organizat de Ministerul Apărării Naţionale de Ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, se înscrie în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a MApN.

De asemenea, la activitate, care va fi organizată cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, vor participa militari din toate unităţile de vânători de munte ale Armatei României, care vor purta steagurile de identificare ale acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.