Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu reprezentanții COSR: au discutat despre pregătirea participării sportiviclor români la JO de vară de la Paris

ciuca patriotism

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit luni cu reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu care a discutat despre pregătirea participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris.

COMUNICAT DE PRESĂ

Premierul s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și cu secretarul general George Boroi, notează Mediafax.

Oficiali COSR au prezentat stadiul pregătirilor pentru organizarea în bune condiții a calificării și participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, în 2024.

„Fiind un an pre-olimpic, eforturile noastre trebuie concentrate și mobilizate astfel încât, pe de o parte, să putem avea o delegație sportivă cât mai numeroasă la Paris, dar să creștem cât mai mult șansele de a obține performanță, adică medalii pentru România”, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Conducerea COSR a prezentat calendarul competițiilor de calificare organizate în acest an, inclusiv participarea sportivilor români la Jocurile Europene Cracovia-Maloposka, organizate în Polonia, în perioada iunie-iulie, la care vor participa peste 150 de sportivi.

Totodată, a fost prezentat stadiul proiectului modernizării Centrului Olimpic de la Izvorani, care va intra în finanțare prin Compania Națională de Investiții, care va avea capacitatea de a oferi anual o bază de pregătire la standarde internaționale pentru mii de sportivi de performanță, din peste 20 de discipline olimpice și neolimpice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.