Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică, înainte de Rapid Viena - FCSB: 'Ambele echipe avem şanse egale de calificare în grupele Ligii Europa'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, miercuri, că în opinia sa atât FCSB cât şi Rapid Viena au şase egale de calificare în grupele Ligii Europa.

”O partidă foarte importantă pentru noi, întâlnim un adversar foarte bun. Jucăm pentru calificarea în grupele Europa League, trebuie să fim pregătiţi, motivaţi, pentru ca mâine seară să scoatem un rezultat pozitiv. Dacă va fi un avantaj că jucăm în deplasare primul meci vom vedea după cele două jocuri. Înainte de toate, ne dorim un rezultat pozitiv, adică să câştigăm jocul sau un egal cu goluri marcate. Cei de la Rapid Viena, din punctul meu de vedere, sunt o echipă foarte bună, o echipă de viteză, care de la mijloc în sus au jucători care pot face diferenţa. Defensiv, au şi ei probleme şi sper să reuşim să marcăm din ocaziile pe care le vom avea. Ivan ştie echipa, ştie fotbalul românesc. De când a venit la Rapid Viena a jucat foarte bine. Este un jucător de calitate, de viteză, care, dacă va juca, trebuie să fim foarte atenţi la el. O să vedem dacă va fi un avantaj sau nu ce le-a spus el despre Steaua. Eu consider că ambele echipe avem şanse egale de calificare", a declarat Nicolae Dică, informează telekomsport.ro.

Dică a subliniat că este o diferenţă mare între Rapid Viena şi Hajduk Split, în ceea ce priveşte jocul: "Cei de la Hajduk erau o echipă de talie, o echipă care joacă cu minge lungă. În schimb, cei de la Rapid Viena au jucători de calitate, le place să ţină mingea şi va fi alt meci mâine seară”.

Rapid Viena şi FCSB se vor întâlni în play-off-ul Ligii Europa la 23 august (turul) şi 30 august (returul). Primul meci va avea loc joi, de la ora 21.30, la Viena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.