Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Giugea şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Craiovei din partea PNL

facebook.com
Nicolae Giugea

Deputatul Nicolae Giugea şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Craiova din partea PNL.

Giugea a afirmat că 10.000 de craioveni au semnat pentru candidatura sa, subliniind că este pregătit pentru o campanie electorală dificilă.

"10.000 de craioveni au semnat pentru candidatura mea şi a colegilor mei care se află pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local Craiova. Suntem pregătiţi pentru o campanie dificilă, pentru că PSD-ul nu a avut niciodată un comportament corect. Dar ştim că pe 9 iunie victoria va fi a noastră. Craiovenii s-au săturat de amatorismul actualei administraţii. Noi venim în faţa craiovenilor cu proiecte concrete, cu surse de finanţare şi cu termene exacte. Mulţumesc conducerii PNL Dolj, colegilor mei care se află pe lista de consilieri locali, precum şi echipei de campanie pentru efortul pe care îl depune. Pe 9 iunie vă aştept la vot şi pe 10 iunie la primărie", a declarat Nicolae Giugea.

În 2020, Nicolae Giugea a candidat la Primăria Craiova, clasându-se pe locul al doilea, cu 21.528 voturi (24,55%), după Olguţa Vasilescu, care a obţinut 34,29% din voturile valabil exprimate (30.062 de voturi).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.