Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat

Nicusor Stanciu

Presedintele FRF, Razvan Burleanu a anuntat ca jucatorul echipei Steaua Bucuresti, Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat pentru gestul pe care l-a facut catre suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu, dupa meciul disputat la Turnu Severin.

Mijlocasul campioanei a fost surprins la finalul meciului disputat cu Pandurii, pe 30 martie, facând gesturi obscene spre suporterii din tribunele stadionului de la Severin, însa LPF nu a reactionat în acest caz, desi a trecut mai bine de o saptamâna de la partida. Implicat de asemenea într-un incident similar, la finalul meciului, fundasul Cristian Sapunaru de la Pandurii a fost suspendat pentru o etapa, la nici 48 de ore de la finalul partidei.

"Daca ne referim la gestul pe care l-a avut Nicolae Stanciu, atunci procedura spune ca organizatorul competitiei trebuie sa sesizeze comisiile, în cazul acesta LPF. Daca LPF nu o va face, federatia o va face asa cum a facut-o si în celelalte cazuri. Dincolo de aceasta procedura, trebuie sa întelegem ca toate aceste gesturi nu fac bine fotbalului. Si daca tot ne plângem ca nu avem bani în fotbal la nivel de cluburi ar fi bine sa ne gândim care este reactia pe care o produce un astfel de comportament.

Si chiar as solicita presedintilor de club sa fie mult, mult mai atenti la ce mesaje transmit jucatorilor, antrenorilor care intra în aceasta morisca a declaratiilor si gesturilor. Si sa nu ne asteptam ca vor navali sponsorii si suporterii pe stadioane daca aceste gesturi continua", a spus Razvan Burleanu într-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

A doua zi dupa meci, Nicolae Stanciu si-a cerut scuze pentru reactia avuta, prin intermediul unei postari pe contul personal de Facebook.

"Regret gestul facut dupa meciul cu Pandurii, nu am nicio scuza si nici nu sunt tipul de om care sa reactioneze asa! Totusi... Nu pot accepta când cineva îmi înjura familia sau pe cei apropiati", a scris Stanciu.

Conform spuselor lui Razvan Burleanu, e de asteptat însa ca mijlocasul sa ajunga în scurt timp în fata Comisiei de Disciplina si risca si el o suspendare de minim o etapa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.