Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolao Dumitru a semnat un contract pe două sezoane cu Gaz Metan Mediaş

fanatik.ro
gaz metan medias

Atacantul de origine română Nicolao Dumitru a semnat un contract pe două sezoane cu Gaz Metan Mediaş, a anunţat joi site-ul oficial al clubului din Liga I de fotbal, potrivit Agerpres.

Nicolao Dumitru Cardoso, în vârstă de 27 ani, cu dublă cetăţenie, italiană şi română, a evoluat la naţionalele Under-19 şi Under-20 ale Italiei.

"Staff-ul şi antrenorul m-au vrut, de asta am ales să vin aici", a spus atacantul. "Vin cu motivaţie. Vreau să-mi relansez cariera. Gaz Metan îmi poate oferi asta", a adăugat el.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

Fotbalistul cu tată român şi mamă braziliană, născut în Suedia, a avut doar nouă apariţii în Serie A pentru Napoli, în sezonul 2010-2011, în care a jucat şi împotriva Stelei Bucureşti în Europa League. De-a lungul anilor, Napoli l-a împrumutat pe Dumitru, care are atât cetăţenie italiană, cât şi română, la o serie de echipe mici din Italia (Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Latina Calcio) sau Grecia (Veria), dar şi la divizionara secundă engleză Nottingham Forest, dublă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

După ce i-a expirat contractul cu Napoli, el şi-a încercat şansa în Spania, la Alcorcon şi Gimnastic Tarragona. În ultima parte a stagiunii trecute, atacantul a fost legitimat la AS Livorno, în Serie B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.