Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Maduro anunţă o 'carantină totală' în Venezuela

Thesheet.ng
Nicolas Maduro

Preşedintele Nicolas Maduro a decretat luni "carantină totală" în Venezuela pentru a lupta împotriva coronavirusului care a infectat 33 de persoane în ţară până în prezent, fără să se înregistreze vreun deces, notează AFP preluat de agerpres.

"Cu începere de marţi (...), Venezuela va intra în carantină totală", a declarat Nicolas Maduro la posturile de radio şi televiziune, precizând că această "măsură drastică necesară" se va aplica "întregii ţări".

Vor fi suspendate activităţile profesionale, cu excepţia celor legate de distribuţia alimentară, securitatea poliţienească şi militară, precum şi de servicii sanitare şi transporturi.

Trupe de poliţie şi de armată au fost desfăşurate în număr mare încă de luni cu o carantină parţială care a început la Caracas şi în şase state, pe lângă interdicţia adunărilor în locuri publice.

Carantina naţională a fost introdusă după suspendarea cursurilor la toate nivelurile şi interdicţia zborurilor provenind din Europa, Columbia, Republica Dominicană şi Panama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.