Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Stanciu: 'Chiar dacă pare imposibil, noi încă sperăm la primul loc'

Nicusor Stanciu

Remiza albă cu Serbia nu i-a tăiat aripile lui Nicușor Stanciu. Mijlocașul formației Sparta Praga încă visează la primul loc în grupa 4 din Liga Națiunilor. România are 6 puncte și două meciuri de jucat, cu Lituania și Muntenegru, scrie Mediafax.

"Chiar dacă pare imposibil, noi încă sperăm la primul loc. Asta înseamnă să câștigăm cele două meciuri, iar sârbii să se încurce. Trebuie să ne câștigăm meciul de acasă cu Lituania, care va fi diferit față de cel de la Vilnius. Sperăm ca Serbia să facă un pas greșit cu Muntenegru", a spus Nicușor Stanciu la finalul partidei, la Pro TV.

Mijlocașul român este de părere că partida cu Serbia ar fi putut să aibă un alt deznodământ, dacă Tamaș nu era eliminat în minutul 44:

"Ne bucurăm că nu am pierdut în fața lor, că nu am primit gol. Sunt o echipă puternică, au jucat și la Campionatul Mondial. Eu mă bucur că am luptat, atât în Serbia, cât și aici.

Citește și: România, 'îngropată' de Tamaş: Naţionala păstrează şanse mici la primul loc în grupă, după 0-0 cu Serbia pe Naţional Arena

În seara asta am alergat foarte mult, cred că ne-am descurcat bine până în minutul 44, când Gabi a luat roșu. După a fost normal să ne retragem, să ne apărăm js, să recuperăm mingea în apropierea careului. Era greu să ieșim pentru că îl aveam doar pe Țucudean.

Dacă jucam 11 la 11 aveam șanse mult mai mari.

Nu știu dacă ne bucură acest 0-0, dar mai mult nu s-a putut în condițiile date".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.