Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicu Vlad, președintele Federației Române de Haltere: 'Ca obiectiv avem calificarea la Jocurile Olimpice şi obţinerea unei medalii'

www.agerpres.ro
Nicu Vlad haltere

România are înscrişi la Campionatele Mondiale de haltere pentru seniori, care vor avea loc între 18-27 septembrie, la Pattaya (Thailanda), cinci sportivi, obiectivul principal fiind obţinerea punctajelor pentru participarea la Jocurile Olimpice, a declarat, preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, potrivit Agerpres.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

"Ca obiectiv avem calificarea la Jocurile Olimpice şi obţinerea unei medalii, pentru că aşa este normal. Dar obiectivul principal este punctajul pentru Olimpiadă. Şanse la medalie e greu de spus cine va avea mai multe, pentru că sunt mulţi sportivi în concurs, dar la calificarea pentru Jocurile Olimpice avem şanse. Oricum sunt mai sportivi mulţi angrenaţi în această calificare, nu sunt numai la Campionatele Mondiale criterii pentru calificare. Noi am dus aici sportivii care sunt mai importanţi", a declarat Nicu Vlad.

Citește și: Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’

Sportivii din delegaţia României înscrişi la Campionatele Mondiale de seniori din Thailanda sunt Nicolae Onica (cat. 96 kg), Ramona Andrieş (cat. 49 kg), Loredana Toma (cat. 64 kg), Irina Lepşa (cat. 64 kg) şi Bianca Molie (cat. 64 kg), colectivul tehnic urmând să ia decizia cine va intra în competiţie după şedinţa tehnică de marţi, a precizat secretarul general al FRH, Alexandru Pădure.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.