Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău, avertisment pentru Dragnea după excluderile din PSD: 'Peste 100 de colegi din Parlament nu cunosc disciplina de partid'

badalau dragnea

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat marți, la Parlament, că partidul trebuie să aibă un „dialog mai intens” cu cei peste 100 de parlamentari aflați la primul mandat care nu cunosc disciplina de partid.

Întrebat dacă excluderile din PSD pot genera pierderea majorității în Parlament, senatorul social-democrat Niculae Bădălău a declarat că este nevoie ca noilor colegi să se li se explice mai „intens” regulile din partid.

„Singurul lucru care m-ar deranja la pierderea majorității și a guvernării este că nu am putea duce la îndeplinire ceea am promis populației. Atât. Restul, PSD a trecut prin momente extrem de grele. Probabil acum, odată cu înnoirea echipei parlamentare, nu uitați că noi cred avem peste 100 de parlamentari la primul mandat, care încă nu cunosc disciplina de partid, nu știu regulile într-un partid, nu știu să funcționeze într-o colectivitate, ne-a creat și ne-a adus aceste neaunsuri. Cred că trebuie un dialog mai intens, explicat și tinerilor noștri colegi parlamentari ceea ce trebuie să facem”, a declarat Bădălău, potrivit Mediafax.

Liviu Pop anunță PLANUL din UMBRĂ al PSD pentru păstrare a majorității după excluderea lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu: E informație 100% sigură

Senatorul a menționat că excluderile din partid au fost o decizie „necesară pentru liniștirea partidului”.

Președintele PSD Liviu Dragnea, a declarat, marți, la Parlament, că „majoritatea nu se va pierde” după excluderile din PSD.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni la un post TV, referitor la excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu din PSD, că mai mulți colegi din ALDE sunt îngrijorați de faptul ca nu cumva majoritatea parlamentară să fie afectată, lucru care îl preocupă și pe el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.