Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicusor Constantinescu intoarce armele impotriva ANI

nicusor constantinescu

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu intoarce armele impotriva ANI, dupa ce Agentia a sesizat recent DNA privind un conflict de interese in care s-ar afla baronul in organizarea galei de box 'Centura de Aur' din 2013.

Constantinescu acuza faptul ca ANI a sesizat DNA fara sa il fi audiat in realabil, asa cum prevede legea. El acuza cele doua institutii ca fac tot posibilul pentru a-l trimite dupa gratii. De aceea el i-a facut o plangere penala inspectorului ANI care i-a instrumentat dosarul.

În plus, Constantinescu acuză că ANI a acționat mereu la comandă politică și avut la conducere oameni șantajabili care aveau probleme serioase cu legea, așa cum era Horia Georgescu, arestat preventiv într-un dosar cu un prejudiciu de 75 de milioane de euro.

“Nu am fost solicitat printr-o adresă oficială emisă de ANI, iar această încălcare a prevederilor legale atrage după sine abuzul în serviciu al inspectorului, drept pentru care am făcut plângere împotriva acestuia. Aceasta mai ales pentru că în aceeași speță am fost arestat în luna februarie și sunt acuzat de aleași lucru ca în dosarul 200 de la Constanța - ori nu pot fi judecat de două ori în pentru aceleași fapte. Acest lucru a atras plângerea penală împotriva domnului inspector care a avut un șef celebru care a furat și este arestat – domnul Georgescu și mă întreb, plângerile făcute când era Georgescu în funcție sunt legale?“, a afirmat Nicușor Constantinescu, potrivit reporterntv.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.