Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan a dezvăluit care au fost fost momentele cele mai grele din campania electorală: 'M-a descumpănit episodul acela cu înregistrarea'

Facebook
Nicusor Dan

Primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, a spus, în direct la B1 TV, care au fost momentele cele mai grele din campania electorală. Primul a fost legat de controversatul afacerist care avea un restaurant în Orășelul Copiilor, din Sectorul 4. A doua înregistrare cu un alt afacerist, difuzată cu câteva zile înainte de vot, nu a avut niciun efect asupra fostului șef al USR pentru că... dormea!

"rebuie să recunosc că m-a descumpănit momentul ăla cu înregistrarea. Eu eram în sediul de campanie cred că la 09.00 -10.00 dimineață. Am ascultat-o cu staff-ul, am pus o postare pe Facebook în care am minimalizat și am fost absolut convinși că n-o să meargă mai departe. De-a lungul zilei nici n-a mers mai departe. Seara am intervenit în emisiunea de la RTV în care mi-am spus punctul de vedere foarte rațional și lucid și credeam că subiectul s-a închis.

Citește și: Cristian Piedone condamnat în dosarul Colectiv, un nou mandat de primar: ‘Judecata poporului a decis!’

Numai că seara respectivă și toată a doua zi până la conferința mea de presă mi s-a părut că subiectul a explodat în media și, mai mult decât atât, că proporția dintre cei care se îndoiau și cei care ascultau mesajul și vedeau că nu e nimic acolo e foarte mare. Asta m-a descumpănit. Bineînțeles, am crezut în continuare că oamenii sunt lucizi și, în cele din urmă, vor înțelege că nu e nimic acolo", a spus primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.