Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan anunță: 20 de copii cu vârste între 11 şi 17 ani vor fi selectaţi să facă parte din Consiliul Consultativ al Copiilor

Primaria Capitalei
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că 20 de copii cu vârste între 11 şi 17 ani vor fi selectaţi să facă parte din Consiliul Consultativ al Copiilor, o iniţiativă a Primăriei Capitalei şi UNICEF.

”20 de copii cu vârste între 11 şi 17 ani vor fi selectaţi să facă parte din Consiliul Consultativ al Copiilor, o iniţiativă a Primăriei Capitalei şi UNICEF”, anunţă primarul într-o postare, potrivit news.ro.

”Îmi doresc ca Bucureştiul să devină Localitate Prietenă a Copiilor, un loc în care drepturile lor sunt respectate, iar nevoile şi priorităţile celor mai tineri cetăţeni să se regăsească în deciziile pe care le ia Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, mai spune Nicuşor Dan.

Primarul îi invită pe copiii care vor să se implice în deciziile pe care le iau pentru oraş să se înscrie până la 1 martie accesând următorul link: https://form.jotform.com/240172985331052

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.