Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, despre procesele cu PMB: Nu o să spun, ca vicepreşedinte al Salvaţi Bucureştiul, că o autorizaţie este legală şi ca primar să spun că e nelegală

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Nicuşor Dan a afirmat luni seara, întrebat despre procesele pe care le-a intentat Primăriei Capitalei, că în această situaţie e prea puţin relevant ce cred părţile implicate, ci esenţial este ceea ce decide judecătorul sau completul de judecată. El a adăugat că nu va susţine în niciun caz că o autorizaţie este legală, ca vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, iar ca primar general să spună că este nelegală, fiindcă este aceeaşi persoană cu aceeaşi judecată.

„E o chestiune simplă asta. Într-un proces părţile au un rol secundar. Singurul care contează e judecătorul. Părţile au doar rolul de a ajuta judecătorul să ia decizia corectă. În momentul în care acţiunea e depusă fiecare îşi face pledoaria lui. Decizia o ia judecătorul, respectiv completul de judecători”, a explicat Nicuşor Dan, întrebat luni seara la postul B1Tv, cum va rezolva problema că el reprezintă şi asociaţiile cu care se judecă PMB, iar acum reprezintă şi Primăria Capitalei.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

El a adăufat că nu este atât de relevant ce consideră părţile implicate în proces, ci decizia instanţei contează.

„Dacă judecătorul a fost învestit cu o cerere a Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul în care se spune că o autorizaţie este nelegală, ce spune Asociaţia sau Primăria e mult mai puţin relevant. Dacă el consideră că e nelegală o anulează, dacă el consideră că e legală nu o anulează. Asta e tot. În orice caz nu o să fiu eu, ca vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, am spus e nelegală şi ca primar o să spun e legală. Asta nu se va întâmpla, pentru că sunt aceeaşi o persoană cu aceeaşi judecată”, a conchis Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.