Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, în cursa USR Bucureşti de desemnare a candidatului la Primăria Capitalei

Facebook/ Roxana Wring
nicusor dan wring

Trei candidaţi s-au înscris în cursa internă a USR Bucureşti, pentru desemnarea unui candidat la Primăria Capitalei, aceştia fiind Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Roxana Wring, preşedinte al organizaţiei.

Ea a menţionat că în prezent Biroul Municipal lucrează la elaborarea unui regulament în vederea desemnării candidatului, după ce duminică s-a încheiat termenul pentru înscrierea în competiţia internă.

"Biroul Municipal trebuie să elaboreze acest regulament. Cu siguranţă vor fi dezbateri, dar încă nu e nimic pus pe hârtie. Deîndată ce va fi pus pe hârtie, va fi făcut şi public. (...) Toate lucrurile acestea sunt în plină dezbatere în interiorul partidului, se discută care va fi cea mai bună metodă de a organiza aceste alegeri interne. (...) Se iau în considerare şi nişte alegeri de tip primaries, dar lucrurile nu sunt încă finalizate", a precizat ea.

Totodată, Wring şi-a reiterat convingerea că este preferabilă desemnarea unui candidat unic al Opoziţiei, stabilit în urma unor alegeri de tip primaries.

Nicuşor Dan este deputat independent, fost preşedinte al Uniunii Salvaţi România, clasat pe locul secund la alegerile precedente pentru Primăria Capitalei.

Dragoş Dragoteanu candidează de asemenea în cursa internă a USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Sectorului 6, iar Mihnea Bărbulescu este membru al USR Sector 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.