Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan îl UMILEȘTE pe Vlad Voiculescu în fața jurnaliștilor: 'Trebuie să ne învăţăm în ţara asta să împărţim competenţele'

Nicușor Dan Vlad Voiculescu

Nicușor Dan continuă conflictul deschis pe care îl are cu Vlad Voiculescu, cel care trebuia să îi fie viceprimar, după câștigarea alegerilor locale. Întrebat de jurnalişti despre faptul că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu ar crede în cifrele comunicate de GCS, Nicuşor Dan a afirmat că în România competenţele sunt împărţite.

"Trebuie să ne învăţăm în ţara asta să împărţim competenţele. Atâta timp cât în ţara asta există un Comitet Naţional care decide nişte lucruri, atâta timp cât autorităţilor locale li se dau nişte atribuţii, haideţi să le respectam pe acelea! Eu, ca şi autoritate locală, în procesul de prevenire am nişte atribuţii, în contextul vaccinării am nişte atribuţii", a spus Nicuşor Dan.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Este al doilea episod al scandalului dintre cei doi. Anterior, Dan i-a răspuns lui Voiculescu, după ce actualul ministru l-a acuzat că nu i-a răspuns la telefon în perioada în care nu îşi preluaseră încă mandatele de aleşi locali.

"Cu Vlad Voiculescu, cât timp a fost consilier general, cred că m-am văzut cel puţin de zece ori, în Primărie, faţă în faţă. (...) (Când nu a răspuns la telefon, n.r.) probabil că a fost în perioada în care nu era nici unul dintre noi primar general şi consilier general. Ştiţi că a fost o lungă perioadă în care am aşteptat validarea unor rezultate de către tribunal, după aceea de către Curtea de Apel", a spus Nicuşor Dan.

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu cred că anul viitor vom mai avea o altă campanie de vaccinare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.