Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: Lucrările de modernizare a rețelei de termoficare în zona Pantelimon avansează

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Lucrările de modernizare a rețelei de termoficare de pe șantierul din zona Pantelimon avansează, a spus, vineri, primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Nicușor Dan a dat asigurări, vineri, că lucrările de modernizare a rețelei de termoficare de pe șantierul deschis în zona Pantelimon avansează. Până acum, au fost schimbate conducte preizolate pe o lungime de 1,3 km, între Bd. Chișinău și Șoseaua Pantelimon, iar în prezent se fac probe de presiune pe acest tronson, pentru a fi dat în funcțiune și exploatare.

„În perioada următoare, se vor executa lucrări de modernizare a racordurilor aferente punctelor termice. Acestea se vor face și în sezonul rece, fără a afecta furnizarea agentului termic. Lucrările fac parte din Obiectivul 1 Magistrala I Sud – Pantelimon, cu o lungime totală de 12 km”, a spus Dan, pe pagina sa de Facebook.

Acestea sunt executate de Asocierea Elasco Electronic SRL – Sicor SRL, iar valoarea investiției este de aproximativ 50 milioane lei fără TVA.

Șantierul a fost deschis în luna iulie, iar termenul de execuție este de 12 luni, conform contractului.

Magistrala I Sud – Pantelimon deservește 21 de puncte termice şi mai multe instituţii publice din cartierele Pantelimon și Colentina.

Pe acest tronson s-au înregistrat foarte multe avarii, întrucât nu s-au mai făcut lucrări de modernizare de la instalare, din anii 1975-1977, potrivit edilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.