Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: Lucrările pentru repararea trotuarelor din faţa magazinului Unirea avansează. În prezent, este montat pavajul din granit / FOTO

news.ro
Nicusor Dan

Nicuşor Dan: Lucrările pentru repararea trotuarelor din faţa magazinului Unirea avansează. În prezent, este montat pavajul din granit

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat, vineri, că în momentul de faţă Administraţia Străzilor Bucureşti montează pavajul din piatră naturală - granit pe trotuarele din faţa magazinului Unirea.

„Lucrările pentru repararea trotuarelor din faţa magazinului Unirea avansează. Administraţia Străzilor Bucureşti montează în prezent pavajul din piatră naturală - granit”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

De asemenea, edilul general a mai anunţat, joi la Prima News, că are un proiect prin care să se facă între Piaţa Unirii şi Podul Izvor un trotuar de 3 metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete.

Potrivit primarului, în prezent au fost luate toate avizele şi urmează să fie luată o decizie dacă merg cu firma Primăriei Capitalei sau scot proiectul în achiziţie publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.