Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, prima ieșire publică la 9 zile de la tragedia de la Lacul Morii: 'Valul de câini este o provocare nouă'

Facebook
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicușor Dan a declarat luni, într-o conferință de presă, că „valul de câini din București reprezintă o provocare nouă”. Este prima ieșire publică după tragedia de la Lacul Morii care a avut loc în urmă cu nouă zile.

„Ne confruntăm cu o provocare nouă. Avem un val de câini abandonați” a început primarul Nicușor Dan conferința de presă de astăzi.

„Vreau să-i asigur pe bucureșteni că nu-i vom sancționa înainte de a le oferi posibilitatea de a microcipa și de a steriliza gratuit câinii pe care îi au în proprietate. Există chiar în aceste zile o nouă campanie de microcipare și sterilizare gratuită și nu vom sancționa decât pe acei proprietari care se opun microcipării și sterilizării conform legii”, a spus Nicușor Dan.

El a anunțat că va propune o sumă consistentă pentru microcipare/sterilizare și una suficientă pentru extinderea capacității adăposturilor de câini. De asemenea, Nicușor Dan a afirmat că problema câinilor de pe străzile Capitalei este dată fie de abandon, fie de lăsarea liberă a câinilor de pe proprietăți (din curți).

Primarul General nu a vrut să vorbească despre cazul Anei Oros, spunând că nu intră într-un astfel de joc, de natură politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.