Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: Propun un acord politic între forțele de Opoziție la nivelul Bucureștiului, în martie

nicusor dan

Nicușor Dan a declarat, sâmbătă, că propune o campanie electorală preliminară pentru Primăria București,dezbateri între candidați și sondaje de opinie care să indice candidatul cu cele mai mari șanse de a o învinge pe Gabrielei Firea. Acesta a mai propus un acord politic între partidele de opoziție, scrie Mediafax.

"Propun o campanie electorală preliminară până la jumătatea lunii februarie care să se încheie cu dezbateri între candidații partidelor, pentru ca bucureștenii să vadă cine are programul cel mai bun. Propun un sondaj de opinie cu o casă agreată de forțele de opoziție în a doua jumătate a lunii februarie și în urma acestui sondaj, candidatul cu cele mai bune șanse să o bată pe Firea să fie susținut de ceilalți. Insist pe ntru sondajele de opinie pentru că sunt un instrument științifice care ne spun ce vor Bucureștenii", a declarat Nicușor Dan, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a propus o colaboarare între forțele de opoziție, la nivelul Bucureștiului și un acord politic asupra unui program de "guvernare".

Citește și: BREAKING: Planul Guvernului pentru desființarea SIIJ

"Propun de asemenea pentru luna martie o colaborare a forțelor de opoziție pentru elaborarea unui program de guvernare atât la nivelul Primăriei Generale cât și la nivelul sectoarelor și un acord politic pe program și pe echipele care să realizeze acest program la nivelul Bucureștiului", a mai spus acesta.

USR București își alege sâmbătă candidatul pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan și Dragoș Dragoteanu fiind singurii înscriși în cursă. Tot sâmbătă începe votul pentru alegerea conducerii USR București, care va dura trei zile, a declarat președinte interimar al filialei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.