Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan susține că în București nu sunt probleme cu șobolanii: 'E o temă artificială'

The New York Post
sobolani

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, la Jurnalul de Seară de la Digi24, că șobolanii nu sunt o problemă a Bucureștiului și că este vorba despre o temă artificială pentru bucureșteni, făcând referire la declarațiile Gabrielei Firea de zilele trecute.

„Să știți că eu circul pe jos, cu autobuzul și n-am văzut niciodată șobolani. Bineînțeles că sunt, dar indicatorul relevant e când se dă telefon și se reclamă existența acestor animale în București. Sunt, dar e o scădere de 20% față de mandatul precedent, dar sunt cazuri absolut punctuale”, a explicat Nicușor Dan.

Primarul a mai spus că dacă ar fi întrebați 1.000 de bucureșteni, doi ar spune că au întâlnit un șobolan în acești patru ani.

„E o temă artificială pentru bucureșteni și de ce se întâmplă? Noi avem o companie care e creația fostei administrații, i-am dat și buget, numai că sunt locuri private în care ei nu ajung, nu au competență să intervină, sunt alte instituții care fac control pentru instituții private, sunt și terenuri virane unde n-avem competențe să intervenim, și asta e sursa șobolanilor, dar nu e o problemă a Bucureștiului”, a conchis Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.