Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Night School' şi 'Smallfoot', o porţie dublă de comedie în cinematografele nord-americane

film

Tiffany Haddish şi Kevin Hart în 'Night School' şi simpaticii şi muzicalii yeti din filmul de animaţie 'Smallfoot' aduc o porţie dublă de comedie în acest sfârşit de săptămână în cinematografele nord-americane, relatează vineri EFE, potrivit Agerpres.

Cu doi dintre cei mai în vogă actori afro-americani ai momentului, Tiffany Haddish şi Kevin Hart, 'Night School' este un film de comedie în regia lui Malcolm D. Lee ('Girls Trip', 2017). 

Un grup de adulţi, printre care şi personajul interpretat de Hart, sunt obligaţi să frecventeze cursurile serale de la şcoala unde Haddish este profesoară. 

Channing Tatum, Zendaya, LeBron James şi Gina Rodríguez îşi împrumută vocile în filmul de animaţie 'Smallfoot', realizat de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig. 

Filmul este o ingenioasă reinterpretare a mitului yeti, într-un sat locuit de temuţii oameni ai zăpezilor - care de fapt sunt foarte simpatici şi jucăuşi - şi unde totul se schimbă când aceştia descoperă într-o zi o fiinţă umană.

Citește și: Premiera spectacolului 'Loochy și Moochy' deschide o nouă stagiune de interior a Teatrului Masca din București

Cum sărbătoarea de Halloween nu este foarte departe, 'Hell Fest', al regizorului Gregory Plotkin ('Paranormal Activity: The Ghost Dimension', 2015), încearcă să-i seducă pe fanii genului horror. 

Amy Forsyth conduce distribuţia acestui film în care un criminal vânează un grup de tineri într-un loc în care nimeni nu-l poate bănui de faptele sale: un parc tematic dedicat universului şi povestirilor de groază. 

Devenit o adevărată legendă la Hollywood, Robert Redford îşi ia adio de la actorie cu filmul 'The Old Man & The Gun' - o comedia regizată de David Lowery ('Pete's Dragon', 2016), din distribuţia căreia mai fac parte Sissy Spacek şi Casey Affleck. 

Filmul, cu o lansare într-un număr limitat de cinematografe, are la bază fapte reale şi prezintă povestea unui celebru hoţ care continuă să dea spargeri în ciuda vârstei înaintate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.