Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NINSORI în țară înainte de Paște!

ninsoare ninsori

Deși se apropie Paștele, care anul acesta se sărbătorește pe 1 MAI, dată la care, de regulă, lumea merge pe litoral, temperaturile de iarnă își fac simtiță prezența în mai multe zone din țară, asezonate și cu ninsori.

Vreme din ultimele zile ne duce cu gândul mai mult spre Crăciun decât spre Paște, la munte temperaturile fiind la pragul gerului, la munte, unde s-au înregistrat, noaptea trecută, chiar și minus 9 grade, în munții Țarcului.

La Predeal, localnicii și turiștii aflați deja în stațiune au avut o surpriză încă de la primele ore ale dimineții de marți când s-au uitat pe geam. Zăpada căzută a acoperit mașinile sau spațiile verzi ori copacii care abia ce înfloriseră în zilele călduroase de la începutul acestei luni.

În munții Semenic, turiștii au avut parte de un peisaj de iarnă în toată regula cu zăpadă și brazi înghețați, iar la Bâlea Lac s-a înregistrat o temperatură de minus 7 grade Celsius. De asemenea, foarte frig a fost și în nordul Moldovei, dar și în vestul țării. În județul Timiș, la Sânnicolau Mare a fost doar 1 grad Celsius, informează libertatea.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.