Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niţă (ALDE Olt): Dacă s-ar întâmpla ca cei doi preşedinţi să se despartă, eu voi rămâne la ALDE

tariceanu-constantin-alde

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că fi alături de cine va rămâne la ALDE în situaţia în care cei doi copreşedinţi, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin "s-ar întâmpla să se despartă". Întrebat ce va face în situaţia în care unul dintre cei doi copreşedinţi ALDE ar decide să plece, pe fondul unor neînţelegeri, Niţă a spus că în judeţul Olt s-a propus fuziunea dintre partidele care au format ALDE şi acum este o singură echipă, iar el va fi alături de cel care va rămâne la ALDE.

"Dacă s-ar întâmpla ca cei doi preşedinţi să se despartă, eu voi fi alături de cine va rămâne la ALDE, noi am construit aici o echipă cu foarte multă muncă. (...) Şi dacă ne alăturăm uni persoane cu mofturi, care nu vrea să înţeleagă anumite aspecte înseamnă că am face o mare greşeală şi am împărţi şi noi filialele în două şi ar fi foarte, foarte, grav. (...)Activitatea noastră a fost făcută într-un mod sincer, corect, de când am făcut fuziunea, am căutat să creăm o echipă, nu două echipe, cum în foarte mute judeţe s-a menţinut ideea că noi suntem de la PLR şi noi suntem de la PC. Şi s-a văzut atât la locale cât şi la parlamentare că acele judeţe care au menţinut această stare de spirit nu au avut rezultate sau au avut rezultate foarte slabe. Acolo unde a fost o singură echipă s-au obţinut rezultate bunicele", a spus Mihai Niţă, conform Agerpres.

El a adăugat că nu a fost informat despre "anumite lucruri care se întâmplă la vârf", dar din discuţiile sale cu Tăriceanu şi Daniel Constantin a concluzionat că între cei doi copreşedinţi "nu sunt lucruri foarte grave" ci sunt "lucruri mărunte". "Nu am fost informat nici eu şi nici organizaţia de anumite lucruri care se întâmplă la vârf, dar nu înseamnă că nu mi-am dat seama că există ceva care nu funcţionează aşa cum trebuie între cei doi copreşedinţi, la această oră. Am discutat separat cu domnul Constantin şi cu domnul Tăriceanu, foarte scurt, despre ceea ce se întâmplă şi mai sper ca în această săptămână lucrurile să intre pe un făgaş normal, adică să se împace şi să ne vedem de treabă pentru a ne duce la îndeplinire proiectul ALDE. Eu din discuţii nu am tras concluzia că sunt lucruri grave, sunt lucruri mărunte, care duc la crearea unor ambiţii şi pot să vă spun, fără niciun sens", a completat Niţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.