Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi ACUZAȚII aduse de frații Cosma procurorului Lucian Onea: Mâine depun plângere. A vrut să afle ce informații mi-a divulgat mie Mircea Negulescu

Inquam Photos/Octav Ganea
Andreea Cosma Vlad Cosma la ICCJ

Deputatul Andreea Cosma a anunțat că va depune o plângere penală pe numele lui Lucian Onea, fost șef DNA Ploiești, după ce în spațiul public au apărut înregistrări de la audierea parlamentarului și a fratelui său, Vlad Cosma. Frații Cosma susțin că după dezvăluirile pe care cei doi le-au făcut Lucian Onea a deschis un dosar penal în care i-a audiat, cauza fiind ulterior clasată. Andreea Cosma acuză că Onea a deschis dosarul doar pentru a afla ce informații dețin.

"Am facut plangere penala, am redactat-o, o sa o depun maine la Parchetul General", a declarat Andreea Cosma la Antena 3.

"A vrut să vadă ce știm de stick și ce informații mi-a divulgat mie fostul procuror Negulescu. I-a dat clasare, deci au lucrat împreună. El a deschis această lucrare pentru a chema din nou martorii, pentru a face presiuni, pentru a îi speria", a mai spus parlamentarul.

"Înregistrarea este din septembrie 2017, moment în care procurorul Lucian Onea, zis Lucică, s-a autosesizat  și a deschis dosar, ne-a chemat pe noi și a vrt să vadp ce zicem, ce știm și a dat clasare. El întreba de subalternul Negulescu, a dat clasare și a trimis la ÎCCJ în dosarul în care mă judecam în apel. Acolo a menționat că aceste dezvăluiri au ca scop denigrarea lui Negulescu", a precizat Vlad Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.