Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi acuzaţii după crima de la metrou. Poliţia Capitalei: Nu am fost informaţi de operatorii 112

www.wlky.com
poliție SUA

Acuzaţiile potrivit cărora operatorii 112 nu au transmis apelul primei victime sunt întărite chiar de şeful Poliţiei Capitalei. Nicu Dragoş Orlando a mărturisit într-o intervenţie la Antena 3 că apelul nu a fost transferat către Poliţia Capitalei, poliţiştii aflând despre incident câteva ore mai târziu, când victima a ajuns la sediul poliţiei.

Citeşte şi: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Ministerul Dezvoltării, parte în dosarul TelDrum

"La ora 17.13 a fost pentru prima dată când Poliţia Capitalei a luat la cunoştinţă de acest incident. (...) Până la o anumită fază nu s-au cunoscut aceste aspecte sub forma unei intenţii de a săvârşi o tentativă de omor. Toate aceste date au fost obţinute în urma audierii. Apelul 112 nu a ajuns niciodată la dispeceratul Poliţiei Capitalei. (...) La momentul în care am aflat că există o astfel de situaţie, a fost începând cu ora 17.45-18 când au început audierile şi vizionările a imaginilor de pe camerele de supraveghere. Toate aceste demersuri au durat până în jurul orei 20. ", a declarat Nicu Dragoş Orlando.

Şeful Poliţiei Capitalei susţine însă că identitatea atacatoarei nu a putut fi stabilită imediat după primul incident, faţa femeii nefiind surprinsă de nicio cameră de supraveghere.

"Trebuie să menţionez faptul că împreună cu victima şi tatăl care se afla lângă ea, împreună am căutat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a descoperi fizionomia atacatorului. Fizionomia nu a fost găsită la acel moment. Faţa femeii a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la staţia de metrou Dristor 1. La momentul de care vorbim , nu aveam imaginea autoarei. Fotografia pe care am distribuit-o este realizată la staţia Dristor 1.", a completat şeful Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Ministrul de Interne, explicaţii EVAZIVE la acuzaţiile aduse poliţiei după crima de la metrou: ‘E o anchetă în derulare...’ - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.