Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi amănunte incendiare după moartea lui Ekeng: Ce spune şefa de la Anti-Doping

ekeng

Ies la iveală noi amănunte incendiare după tragedia de la finalul săptămânii trecute când dinamovistul Patrick Ekeng şi-a pierdut viaţa pe terenul de fotbal. Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Graziela Vâjâială, a declarat că fotbalistul Patrick Ekeng a fost testat antidoping în luna aprilie, ”prin sondaj, cu ocazia unui meci”, iar rezultatele au fost negative, adăugând că ar fi regretabil ca rezultatele toxicologice să releve ”substanţe interzise”, pentru că atunci ”cineva ar trebui să răspundă”.

Citeşte şi: Un lider PMP are două cărți de identitate: E tânărul care a ucis 3 oameni într-un accident auto

Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, a declarat luni pentru Agerpres medicul primar şef Abdo Salem, doctor în medicină legală şi şeful Departamentului de Medicină Legală Clinică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici". Potrivit medicului, în urma autopsiei efectuate s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. "Am constatat inima mai mare şi pentru un sportiv. (...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm şi stop cardiac. A avut o problemă cardiacă - aceasta a fost cauza decesului", a spus legistul. El a arătat că mai sunt aşteptate şi rezultatele analizelor. "Prima parte am făcut-o. Acum aşteptăm analizele laboratoarelor să ne trimită rezultatele. Dacă nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. - probe). Avem nevoie şi de aceste rezultate", a explicat medicul, conform news.ro.

Citeşte şi: Emilian Eva, procurorul care l-a băgat pe Dan Voiculescu la puşcărie, face o mișcare interesantă

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a decedat vineri seara după ce s-a prăbuşit pe gazon în minutul 70 al partidei cu FC Viitorul. Medici de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) au efectuat, luni, autopsia pe trupul fotbalistului Patrick Ekeng. Surse apropiate anchetei au declarat pentruMediafax că rezultatele obţinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exactă a morţii fotbalistului. Aceleaşi surse spun că nu au fost puse concluzii scrise şi că urmează ca, în regim de urgenţă, să fie făcute alte teste, printre care şi examen toxicologic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.