Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre cazul din Prahova, unde poliția A ÎMPUȘCAT, în curtea unei secții de votare, un bărbat

Ultima Ora breaking news

Incidentul în care un polițist a împușcat un bărbat a avut loc în curtea grădiniței din Drăgăneasa, unde este amenajată o secție de votare. Agentul ar fi fost atacat de un grup de bărbați băuți și a tras în piciorul unuia dintre aceștia, a anunțat Poliția Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, un agent de poliție, care păzea grădinița din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată o secție de votare, a fost atacat sâmbătă seara de un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate.

Citește și: Aroganță maximă- Cum a fost surprinsă Elena Udrea la piață

”Astăzi, 23.11.2019, in jurul orei 20:30, un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat in curtea gradiniței din localitatea Drăgăneasa, județul Prahova, unde este amplasată secția de votare nr. 523 Draganeasa si unde sunt sigilate materiale electorale.

Aceștia au manifestat acte de violență, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice in agentul șef principal de poliție aflat in serviciul de paza, unul dintre acestia atacand fizic politistul.

Citește și: Vești din partea Gabrielei Firea- Beneficiu uriaș pentru o categorie de angajați

În urma altercației s-a folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale, agresorul fiind rănit in picior, in prezent aflandu-se în afara oricărui pericol.

Actiunile violente au fost oprite, în sprijinul polițistului care si-a facut datoria a intervenit si o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova pentru a proteja Sectia de votare pe timpul noptii.

Citește și: E oficial- Câte zile vom avea libere de sărbători

Precizăm că agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.”, precizează IPJ Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.