Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre polițista care s-ar fi sinucis în Brașov - Lucra în sistem din 2016. Mama ei nu crede că biletul de adio îi aparține

F. P.
antena3.ro
politista brasov

Tânăra găsită noaptea trecută împușcată în cap într-un apartament din Brașov, ar fi împlinit astăzi 29 de ani. Potrivit unor surse judiciare, tânăra pe nume Sabina-Alexandra T. era polițistă. În timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați).

Aceasta a fost încadrată în Poliție la data de 1 iulie 2016, cu gradul de agent de poliție și repartizată la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod.

În perioada 2019-2021 și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

La data de 1 martie 2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de poliție, cu gradul profesional de subinspector de poliție și numită în funcția de ofițer la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologică a fost efectuată în luna ianuarie 2021.

Potrivit surselor din anchetă, tânăra a lăsat un bilet de adio, gestul său venind pe fondul unei gelozii cu privire la o posibilă relație extraconjugală a soțului, care și el este polițist. Pe de altă parte, mama tinerei susține că scrisul de pe biletul de adio nu ar fi al fiicei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.