Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre REȚINEREA antrenorului Marius Baciu: 'Mascații au intrat în vestiar peste jucători. Nu cred că băiatul asta a omorât pe cineva'

Pressalert.ro
Mascati

Preşedintele clubului Turris-Oltul Turnu Măgurele, Mădălin Ioniţă, adeclarat, miercuri, pentru sport.ro, că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat tehnicianului Marius Baciu, ridicat de trupele speciale de la meci. El a menţionat că este exclus să existe vreo legătură între posibilele fapte ale lui Baciu şi club, potrivit news.ro.

"M-a şocat ce s-a întâmplat, pentru că au intrat în vestiar peste jucători. Nu cred că băiatul asta a omorât pe cineva. Putea să îi trimită o invitaţie, îl aştepta undeva. Dacă aşa sunt regulamentele nu e treaba mea. Suntem şocaţi toţi. Exclus cu Turris Turnu Măgurele (n.r. – despre o eventuală legătură între posibilele fapte ale lui Baciu şi club). Nu ştiu nimic, dânsul este aici de două săptămâni, habar nu am ce şi cum. Nu ştiu nimic", a spus Ioniţă.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

La meciul de miercuri, Turris s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2. Clubul Turris este patronat de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea.

Marius Baciu este antrenorul echipei Turris din data de 25 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.