Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii ies la iveală după nunta lui Dragnea Jr. Bombonica Prodana s-a sucit pe ultima sută de metri de a nu participa la eveniment

Facebook
dragnea nunta

Absența Bombonicăi Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, de la nunta fiului ei, Valentin, a ridicat multe semne de întrebare. S-a spus că n-ar fi vrut să dea ochii cu Irina Tănase, noua și tânăra iubită a liderului PSD. S-a mai spus și că Liviu Dragnea n-ar fi invitat-o, trecând astfel peste dorința fiului său.

Potrivit unor surse citate de Libertatea, Bombonica Prodana a fost invitată la nunta fiului său, care a avut loc duminica trecută, la Palatul Snagov. Stă mărturie cartonașul – văzut de mai mulți invitați – așezat în dreptul unui loc de la masa rudelor.

De ce e lipsit Bombonica de la nunta fiului ei. Dragnea Jr. oferă primele explicații: Decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate!

Camelia Bogdan cere revocarea șefului Inspecției Judiciare: Unul dintre motivele invocate este protocolul încheiat cu SRI care nu a fost desecretizat

De fapt, potrivit acelorași surse, toată lumea știa că mama lui Valentin va fi prezentă la eveniment. Mai mult, își comandase o rochie de seară, pentru care s-a dus chiar pentru mai multe probe la croitor. Dar pe care n-a mai ridicat-o niciodată.

Informațiile noastre indică faptul că fosta soție a lui Liviu Dragnea a luat decizia finală de a nu participa nici la cununia civilă, nici la petrecerea de seară, vineri, cu doar două zile înainte de nuntă.

Libertatea a încercat să o contacteze pe Bombonica Prodana, însă fără rezultat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.