Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii picante despre amorezul Bill Gates: ar fi fost forțat să plece de la Microsoft după o relație cu o subordonată

Mediafax
Bill Gates

Microsoft a realizat o investigaţie în legătură cu o relaţie intimă pe care cofondatorul companiei, Bill Gates, a avut-o cu o angajată în urmă cu aproape 20 de ani, după ce compania a fost informată în 2019 că acesta a încercat să înceapă o relaţie amoroasă cu persoana respectivă, a anunţat luni Microsoft, relatează Reuters, arată Agerpres.

Compania a precizat că i-a fost semnalat în ultima jumătate a anului 2019 că Bill Gates a "încercat să iniţieze o relaţie intimă cu o angajată a companiei în anul 2000", a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft într-un comunicat.

"Un comitet al consiliului de administraţie a examinat problema, ajutat de o firmă de avocatură pentru a efectua o investigaţie amănunţită. Pe tot parcursul anchetei, Microsoft a oferit sprijin extins angajatei care a semnalat acest caz", se precizează în comunicat.

Wall Street Journal a raportat duminică că membrii consiliului de administraţie au decis că relaţia lui Gates cu angajata a fost inadecvată şi că el ar fi trebuit să demisioneze în 2020, citând persoane apropiate acestui caz.

Purtătorul de cuvânt al Microsoft a refuzat să comenteze dacă consiliul de administraţie a hotărât că Gates ar fi trebuit să plece.

Într-un comunicat transmis Wall Street Journal, un purtător de cuvânt al lui Bill Gates a declarat că decizia sa de a părăsi consiliul de administraţie al Microsoft nu a avut nicio legătură cu relaţia sa cu o angajată.

"A fost o aventură în urmă cu aproape 20 de ani care s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia lui Bill de ieşi din consiliu nu a avut nicio legătură cu această chestiune", se mai arată în comunicat.

"De fapt, el şi-a exprimat interesul să petreacă mai mult timp în cadrul organizaţiei sale filantropice create în urmă cu câţiva ani", se precizează în document.

Miliardarul, care a cofondat Microsoft în 1975 şi a fost director executiv până în 2000, şi-a anunţat în martie 2020 retragerea din consiliul de administraţie pentru a se concentra mai mult pe activităţi caritabile.

Bill Gates şi soţia sa, Melinda, au depus actele de divorţ la începutul acestei luni după 27 de ani de căsătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.