Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre presupusa scrisoare a Comisiei Europene care ar fi cerut condamnarea unor politicieni: Ce teorie are Traian Băsescu - 'Ponta, un gâgan'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Cei de la Antena 3 au anunţat zilele trecute că cei de la Comisia Europeană ar fi transmis o listă întreagă cu mai mulţi politicieni care ar fi trebuit să fie condamnaţi în 2012. Fostul preşedinte, Traian Băsescu, vine cu o nouă teorie şi spune că atunci când ar fi putut veni scrisoarea el nu era la Cotroceni. Fix în acea perioadă, Băsescu era suspendat din funcţia de şef al statului.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache

"Ar trebui să avem probe minime pentru astfel de afirmaţii. Nu ştiu ordine străine pentru distrugerea unor trusturi de presă. Am văzut de o listă neagră a lui Catherine Day. Nici acea listă nu a ajuns la mine vreodată. Acea scrisoare este datată 18 iulie 2012. La acea dată eram la garaj. Mă luptam cu băiatul ală. La mine nu a ajuns, dacă a ajuns la Crin Antonescu, trebuia să mi-o lase moştenire", a tunat Băsescu în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Sşi asta nu e tot. Băsescu a continuat seria dezvăluirilor. "Nu am văzut niciodată o asemenea scrisoare. Nu ştiu cui îi era adresată. S-ar putea ca nici la Crin Antonescu să nu fi ajuns. Nu cred că Ponta putea să facă ceva, deşi l-am văzut zilele astea ca pe un gâgan că spunea că a oprit flagrantul la Dragnea. În mandatul meu eu nu am văzut o asemenea scrisoare cu oameni care trebuie condamnaţi", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.