Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi focare de Covid la Spitalul Municipal Ploiești și la un centru de servicii comunitare: Zeci de cadre medicale și pacienți, infectați

digi24.ro
covid-19

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova a identificat noi focare de Covid la Spitalul Municipal Schuller Ploiești, unde au fost confirmate cu noul coronavirus 17 cadre medicale, și la un centru de servicii comunitare din Fântânele, unde au fost înregistrate 44 de cazuri, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, DSP a identificat noi focare la Spitalul Municipal Schuller Ploiești, unde au fost confirmate cu noul coronavirus 17 cadre medicale: 4 din secția Oncologie, 6 din compartimentul de Radioterapie, 4 din laboratorul de analize medicale și 3 din laboratorul de Radioterapie. Personalul medical confirmat a fost izolat la domiciliu și a fost realizată dezinfecția spațiilor.

Citește și: PSD vede posibilă intrarea la guvernare (surse)

Activitatea în secțiile respective este asigurată de personalul care nu a fost infectat cu noul coronavirus, în condiții de maximă siguranță, anunță Prefectura Prahova.

Un alt focar a fost înregistrat la Complexul de Servicii Comunitare Fântânele, unde 44 de persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2. Dintre acestea, nouă sunt din rândul personalului, iar 35 sunt beneficiari. Cei din urmă au fost izolați în unitatea medico-socială, fiind monitorizați de un medic specialist. Spațiile au fost dezinfectate.

Citește și: Donald Trump a IZBUCNIT: Vom merge la Curtea Supremă. Nu vreau să mai găsească voturi la 4 noaptea

Prefectura Prahova anunță că miercuri a fost înregistrat un număr record de noi îmbolnăviri în județ: 261. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11 decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.