Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi funcționalități pentru utilizatorii Samsung: compania aduce îmbunătățiri telefoanelor

idevice.ro
samsung 20 s fe

O nouă actualizare a browserului Samsung Internet este disponibilă şi introduce o serie de noi caracteristici şi îmbunătăţiri, de la solicitări de permisiune, modurile de utilizare High şi Dark contrast până la bara de aplicaţii extensibilă pentru meniuri unde se regăsesc marcajele, paginile salvate, istoricul şi descărcările, informează producătorul sud-coreean, relatează Agerpres.

Astfel, Samsung Internet 13.0 propune o nouă interfaţă pentru solicitările de permisiune, care va afişa un mesaj de avertizare în cazul în care site-ul web respectiv nu este de încredere şi încearcă să păcălească utilizatorii pentru a permite trimiterea de notificări.

De asemenea, la capitolul confidenţialitate, modul Secret va permite utilizatorului să îşi şteargă automat istoricul de navigare imediat ce toate paginile web sunt închise. Noua pictogramă a modului Secret va fi afişată în bara de adrese ca parte a actualizării Samsung Internet 13.0, în aşa fel încât acesta să fie mai uşor de recunoscut atunci când este activat.

Potrivit sursei citate, alte caracteristici şi îmbunătăţiri menite să facă mai uşor de utilizat browserul Samsung Internet sunt:

  • modul High contrast cu modul Dark pentru ca fonturile şi alte componente să iasă în evidenţă şi mai mult;
  • bara de aplicaţii extensibilă pentru meniuri unde se regăsesc marcajele, paginile salvate, istoricul şi descărcările;
  • utilizatorii pot obţine mai mult spaţiu pe ecran ascunzând bara de status;
  • atunci când vizionează un videoclip pe tot ecranul prin asistent video, utilizatorii îl pot opri atingând de două ori mijlocul ecranului;
  • editarea cu uşurinţă a titlului marcajelor, astfel încât acestea să fie mai uşor de recunoscut şi căutat.

Citește și: Claudiu Florică și Dinu Pescariu SCAPĂ de dosarul Microsoft: faptele s-au PRESCRIS! Judecătorii confiscă 22 de milioane de euro

În plus, noile module de interfaţă de programare a aplicaţiilor (API) sunt disponibile pentru Samsung Internet 13.0, iar acestea sunt: WebRequest, Proxy, Cookie-uri, Modele, Istoric, Alarme, Confidenţialitate, Notificări, Permisiuni, Inactivitate şi Gestionare.

Oficialii Samsung menţionează că dezvoltatorii pot utiliza aceste API-uri pentru a crea extensii, contactând echipa de Internet Samsung pentru a le valida, aproba şi adăuga în browserul de internet Samsung.

Utilizatorii care folosesc deja browser-ul de Internet Samsung vor primi o notificare în legătură cu disponibilitatea noii versiuni şi pot descărca cea mai recentă versiune a browserului de pe Google Play Store sau Galaxy Store.

Citește și: Ludovic Orban critică Ungaria și Polonia în privința respectării statului de drept: 'Trebuie să își retragă vetoul împotriva acestor două decizii majore'

Samsung Electronics Co., Ltd. este unul dintre cei mai mari producători mondiali de televizoare, smartphone-uri, dispozitive purtabile, tablete, electrocasnice digitale, sisteme de reţea şi memorie, sisteme LSI (Large-Scale Integration - n. r.) şi soluţii LED.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.