Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi măsuri de redeschidere graduală!

cdnuploads.aa.com.tr
spania covid coronavirus
Epidemia de COVID-19 se apropie de final în Islanda. Drept rezultat, autoritățile au procedat la relaxarea suplimentară a restricțiilor adoptate anterior. Începând cu 25 mai 2020 sunt permise activitățile și evenimentele publice cu o participare până la 200 de persoane. De asemenea, sunt redeschise sălile de sport, sălile de jocuri, restaurantele, barurile și cluburile. Aceste locații nu au voie să se ocupe mai mult de jumătate din capacitatea înscrisă în licența de funcționare. Restaurantele, barurile și cluburile se închid la ora 23:00, cel mai târziu.
Dispozițiile de mai sus sunt în vigoare până la 21 iunie a.c.
Ca regulă generală, autoritățile mențin recomandarea cu privire la păstrarea, pe cât posibil, a distanței de doi metri între persoane. Locațiile publice trebuie să poată oferi clienților, la cerere, posibilitatea de a păstra această distanță fizică.
În lumina evoluțiilor pozitive înregistrate în ultima perioadă, Departamentul pentru protecție civilă și gestionarea situațiilor de urgență a coborât nivelul de alertă în cadrul planului de răspuns la pandemia de COVID-19 de la faza de urgență la faza de alertă.
În ceea ce privește evoluția epidemiologică, în luna mai au fost înregistrate doar șase noi cazuri de infecție cu coronavirus. Dintre acestea, doar două cazuri mai sunt active. În prezent, nicio persoană nu mai este spitalizată, scrie Ambasada Romaniei in Copenhaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.