Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme penale pentru Traian Băsescu: E implicată toată familia fostului preşedinte

Traian Basescu audiat la ICCJ

Traian Băsescu are parte de noi probleme imediat după ce fratele acestuia, Mircea Băsescu, a fost încarcerat la Poarta Albă. De această dată, se pare că toată familia fostului preşedinte este implicată.

Familia lui Traian Băsescu, în frunte cu fostul preşedinte, are probleme mari, fiind chemată în faţa judecătorilor de un bărbat care l-a terorizat până şi pe Barack Obama. Bărbatul care i-a dat în judecată pe Elena, Ioana, Maria şi Traian Băsescu se numeşte Nicolae Toteanu, un personaj extrem de cunoscut prin tribunalele din Bucureşti, datorită zecilor de procese intentate de acesta mai multor personalităţi. În cererea de chemare în judecată Nicolae Toteanu a invocat o revendicare imobiliară, iar deocamdată procesul este în stand-by, întrucât reclamantului i s-a respins cerera de ajutor public judiciar, acesta având posibilitatea de a contesta decizia, anunţă spynews.ro.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre Maria Şarapova: Ce spune avocatul sportivei dopate

Nicolae Toteanu l-a dat în judecată şi pe Barack Hussein Obama al II-lea, în faţa judecătorilor din Bucureşti fiind aşteptaţi şefii CIA, FBI, mai mulţi generali din armata americană, comandanţii unor portavioane şi un post TV de peste Ocean. Toteanu se simţea sabotat de americani, fiindcă în mai multe rânduri nu a reuşit să-şi înscrie candidatura pentru diverse funcţii publice, mai spune sursa citată.

Citeşte şi: România TV aruncă BOMBA: PNL fuzionează cu UNPR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.