Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi restricţii din cauza creşterii cazurilor de COVID-19: Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud

Twitter
coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis sâmbătă introducerea de restricții în localitățile Spermezeu și Șieuț, unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori, transmite Mediafax.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud din data de 5 septembrie, când a fost prezentată situația actualizată a unităților administrav-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vor fi restricționate activitățile restauantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri. Restricțiile vor fi ridicate cînd incidența cazurilor va ajunge mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.