Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi SECRETE din dosarul lui Bogdan Olteanu: ADEVĂRATA implicare a lui Sorin Ovidiu Vântu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea bogdan olteanu

Jurnalistul Ion Cristoiu face noi dezvăluiri din dosarul fostului viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu. Jurnalistul devoalează legăturile dintre Olteanu și milionarul Sorin Ovidiu Vântu într-un editorial incendiar pe propriul blog.

Citește și: Statul Islamic a anunţat viitoarea ţintă a atentatelor: Papa Francisc va fi luat în vizor

"Tresărirea de orgoliu a lui SOV ridică o întrebare legitimă : Dacă n-a făcut nici un denunț, cum se explică bizareria că nu e acuzat în Dosarul Bogdan Olteanu?  La lectura știrii cu Sorin Ovidiu Vântu la DNA, ceva m-a făcut să tresar. Nu, n-a fost vorba de bizareria care e dezgroparea unui fapt din 2008, de acum opt ani. DNA practică de mult întoarcerea în trecut. În perioada postdecembristă, nu există politician care să nu fi primit bani de la oameni de afaceri. Unii, puțini, pentru ei. Alții, cei mai mulți, pentru partid. Promovarea în partid și după alegeri în Guvern depindea și de banii negri aduși Partidului pentru campania electorală. O parte dintre acești bani ajungeau la presă, în condițiile în care multe ziare și televiziuni nu reușeau să supraviețuiască din publicitate. Orice politician din România poate fi înhățat de DNA pentru fapte comise cu ani în urmă.", spune Cristoiu.

Citeşte şi: DOLIU în presa din România: Un cunoscut jurnalist a încetat din viaţă după o lungă suferinţă

Dar asta nu e tot. Jurnalistul lansează un atac dur la adresa DNA. " DNA, ca Poliție Politică Prezidențială, își face jocurile politice în România de azi prin șantajarea politicienilor cu dosare privind fapte din trecut. Ce politician nu se știe cu musca pe căciulă?! N-a fost vorba nici de o nouă lovitură de imagine dată lui Călin Popescu Tăriceanu prin rostogolirea numelui acestuia în știri false date Diviziei Presă de Poliția Politică. M-a făcut să tresar noua și incredibila ipostază în care se înfățișa opiniei publice SOV: Cea de denunțător de ultimă speță. Sau, mai precis, de tip care, pentru a-și ușura soarta de pușcăriaș, admite să devină turnător.

CItește și: Pe lângă mire și mireasă, la nunți vor fi și agenții fiscali: Decizia luată de ANAF

Într-o Românie de căcăcioși, o Românie în care cei mai mulți dintre politicieni fac temenele DNA și mai ales Codruței Kovesi în speranța că vor scăpa astfel nu vor avea probleme, atacurile lui SOV îndreptate împotriva SRI, a DNA, impresionau și stîrneau simpatie. Știrea difuzată de toată presa pornind de la informațiile manipulatoare date de DNA îl surprinde pe SOV în postura de tip pe care, în fine, au reușit să-l îngenuncheze. Ipostaza de denunțător era una care-l lovea devastator pe SOV, care și-a făcut din orgoliu un mode de a fi. SOV susține că n-a făcut nici un denunț. Dacă da, atunci de ce nu e și el acuzat în dosarul Bogdan Olteanu? Nu de alta, dar a cumpărat influență. Aceeași întrebare se pune și în cazul lui Liviu Mihaiu. Potrivit Dosarului Bogdan Olteanu a primit mită de la SOV pentru a interveni ca Liviu Mihaiu să fie numit guvernator al Deltei. Dacă acuzația e adevărată, cum dracu se face că Liviu Mihaiu a fost convocat doar ca martor? Sau poate Liviu Mihaiu s-a grăbit să facă un denunț!", a mai spus jurnalistul.

Citeşte şi: Stelian Tănase, dezvăluiri despre Gabriel Oprea și Victor Ponta: 'Îl imită pe șeful lui de guvern'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.