Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă morți în Thailanda după explozia unui depozit de artificii

Operation World
Thailanda

O explozie a distrus un depozit de artificii din Thailanda , ucigând nouă persoane și rănind peste 100, a declarat un oficial local, citat de The Guardian.

Peste 100 de răniți și sute de locuințe ar fi fost avariate în apropiere de granița cu Malaezia, scrie Mediafax.

Se crede că explozia produsă sâmbătă în orașul Sungai Kolok, în provincia sudică Narathiwat, a fost cauzată de sudură în timpul lucrărilor de construcție a clădirii.

„Un depozit în care erau petarde în Sungai Kolok a explodat sâmbătă după-amiază, ultimul bilanț fiind de nouă morți și 115 răniți”, a declarat guvernatorul din Narathiwat, Sanan Pongaksorn.

„Incendiul este acum sub control. Ancheta preliminară sugerează că și cauza o eroare tehnică în timpul procesului de sudare a oțelului, deoarece clădirea este în construcție”.

Imaginile difuzate de presa locală au arătat o coloană uriașă de fum care se ridica în aer și numeroase magazine, case și vehicule grav avariate de forța exploziei - unele în flăcări, iar altele cu acoperișurile smulse de vânt.

Postul de televiziune Thai PBS a raportat că până la 500 de case au fost avariate de explozie în orașul de la granița cu Malaezia.

„Mă jucam cu telefonul în casă, apoi, deodată, am auzit un zgomot puternic, ca un tunet și toată casa mea s-a cutremurat”, a declarat Seksan Taesen, care locuiește la 100 de metri de depozit.

„Apoi am văzut că acoperișul meu era larg deschis. M-am uitat afară și am văzut o casă prăbușindu-se și oameni care zăceau pe jos peste tot. Era un haos”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.