Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua platformă oferită lui Băsescu, torpilată din PDL

surse

Un lider al fostului PDL spune ca anuntul privind infiintarea unei platforme politice care sa fie condusa de Traian Basescu intra in categoria "circul merge mai departe".

"Un lider "de dreapta", conducator al unui partid care tinde asimptotic catre 0 la suta de vreo 14 ani, detinator al unei stampile pe rol de cheita de aur din Buratino, ne anunta crearea unei "platforme" politice din care sa faca parte partide si asociatii. Nici gand de vreo fuziune, liderul nostru vrea sa ramana "presedinte" (nu mai conteaza ce prezideaza) pe viata. A trecut vremea "platformelor", "aliantelor", "uniunilor" si "conventiilor" dar circul merge mai departe", spune Radu Carp, secretar executiv al fostului PDL.

Liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anunțat că s-a inițiat proiectul unei noi platforme politice care ar putea fi condusă de președintele Traian Băsescu.

Elena Udrea susține că, din informațiile pe care le deține, Traian Băsescu nu și-a dat acordul pentru o astfel de platformă și nu cunoaște discuțiile dintre Băsescu și Pavelescu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.