Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă retragere spectaculoasă în alegerile din SUA. Donald Trump a rămas singur în cursa republicană

http://www.dailymail.co.uk/
Ted Cruz

Omul de afaceri Donald Trump a devenit marţi posibilul candidat al Partidului Republican la prezidenţialele din noiembrie după retragerea din cursă a senatorului ultraconservator de Texas, Ted Cruz, anunţă AFP.

Vezi și: Traian Băsescu, întâlnire SECRETĂ cu doi patroni de presă: Un șef de televiziune, unul de ziar

"Am dat totul, dar alegătorii au ales o altă cale. Inima este grea, dar cu un optimism fără margini pentru viitorul ţării noastre, ne suspendăm campania", a declarat Ted Cruz într-un discurs la Indianapolis, după înfrângerea usturătoare la primarele din Indiana în faţa lui Donald Trump.

Omul de afaceri Donald Trump, devenit marţi candidatul probabil al Partidului Republican în cursa pentru Casa Albă, s-a arătat convins de victoria sa la alegerile prezidenţiale din noiembrie unde, cel mai posibil, o va înfrunta pe democrata Hillary Clinton, scrie AFP. 

"Vom câştiga în noiembrie, vom câştiga grandios şi va fi America mai întâi", a declarat el într-un discurs după ce a învins la primarele din statul Indiana.

Preşedintele Partidului Republican, Reince Priebus, a oficializat marţi viitoarea învestitură a lui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă şi a lansat un apel taberei sale să se adune în spatele omului de afaceri pentru a-i învinge pe democraţi, relatează AFP.

Într-un mesaj pe Twitter, publicat la puţin timp după victoria lui Donald Trump în primarele din Indiana şi retragerea din cursă a principalului adversar al acestuia, Ted Cruz, liderul partidului a scris că "@realDonaldTrump va fi candidatul probabil al @GOP (acronimul pentru Grand Old Party), trebuie să ne unim cu toţii şi să ne concentrăm asupra înfrângerii lui @HillaryClinton #NeverClinton".AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.