Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul coronavirus pune sub semnul întrebării desfăsurarea Jocurilor Olimpice - Londra s-a declarat gata să preia organizarea competiției

www.agerpres.ro
cercurile olimpice, jocurile olimpice

După ce epidemia de coronavirus din China a provocat panică și a dus la anularea a numeroase evnimente sportive majore, acum apar semne de întrebare cu privire la cea mai mare competiție sportivă din lume, Jocurile Olimpice, notează gsp.ro.

Unele evenimente au fost anulate sau amânate, iar îngrijorarea se mută acum spre Jocurile Olimpice de vară, care urmează să fie găzduite de Tokyo începând cu 24 iulie.

CIO a comunicat că nu este cazul unei anulări sau relocări a imensei competiții, deși în Japonia s-au înregistrat câteva sute de cazuri și două decese. În această situație, Shaun Bailey, candidatul conservator la Primăria Londrei în alegerile de pe 7 mai, susține că aceasta poate prelua JO.

„Avem infrastructura și experiența", spune el, referindu-se la găzduirea întrecerii în 2012 de capitala Marii Britanii. Comitetul de organizare de la Tokyo nu a comentat propunerea, anunțând că va continua să colaboreze cu „forurile relevante care monitorizează atent incidența bolii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.