Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul furnizor de agent termic pentru Ploieşti, o firmă a Consiliului Local, a început umplerea sistemului pentru reluarea furnizării apei calde

Guvernul nu mai da pomana primariilor care nu au bani de incalzire

SC Termo Ploieşti SRL, firma nou înfiinţată a Consiliului Local Ploieşti care se va ocupa de furnizarea de agent termic pentru municipiu, anunţă că a început acţiunea de umplere a sistemului cu apă şi efectuarea probelor de reţea pentru a relua furnizarea apei calde, sistată în oraş de la 1 august, potrivit news.ro.

Termo Ploieşti SRL, firma înfiinţată de Consiliul Local pentru a se ocupa de furnizarea agentului termic în oraş, după ce fostul operator a sistat furnizarea apei calde şi a refuzat reluarea serviciului, contractul fiind reziliat, a anunţat că face demersuri pentru a relua acest serviciu către cei peste 130.000 de consumatori afectaţi.

”Angajaţii societăţii acţionează pentru umplerea sistemului SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică - n.r.) cu apă, efectuarea probelor de reţea şi la toate punctele termice/module termice din cartiere, inclusiv reţea secundară, şi aducerea agentului termic la o temperatură ce poate asigura furnizarea de apă caldă menajeră. În acest moment, în funcţie de probleme tehnice identificate, estimăm că, până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul”, a anunţat Termo Ploieşti SRL.

În plus, două centrale de mici dimensiuni la care sunt racordate apartamente din două cartiere ale oraşului au fost repornite. Cele două centrale care asigură furnizarea pentru un număr redus de apartamente din cartierul de vest şi din cartierul Mihai Bravu au fost oprite în luna septembrie, atunci când contractul cu fosta societate de termoficare a încetat în urma rezilierii. Începând de miercuri, se reia furnizarea de apă caldă pentru blocurile racordate la centralele 23 August şi Bucov. Cele două centrale care au fost repornite deservesc 149, respectiv 46 de apartamente.

Furnizarea apei calde în municipiul Ploieşti a fost sistată de la 1 august, fiind afectaţi peste 130.000 de consumatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.