Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul James Bond, campion in Box Office

spectre james bond

Ultima producţie din seria James Bond, "Spectre", s-a impus pe primul loc în topul încasărilor încă de la lansare, cu 73 de milioane de dolari, însă, conform analiştilor, trebuie să reuşească încasări spectaculoase în afara continentului nord-american pentru a depăşi recordul înregistrat de 'Skyfall', care este filmul seriei cu cele mai mari încasări (1,1 miliarde de dolari încasări totale), conform Variety.com.

Prin comparaţie, la lansare, în SUA şi Canada, 'Skyfall' obţinea încasări de peste 88 de milioane de dolari.

Cel de-al 24-lea film al seriei James Bond a avut însă un debut puternic, adunând 117,8 milioane de dolari din proiecţiile din afara SUA şi Canada.

"Spectre", ultimul film cu Daniel Craig în rolul agentului 007, a avut un buget uriaş, de aproximativ 250 de milioane de dolari, cu 50 de milioane de dolari mai mult decât "Skyfall". În filmul regizat de Sam Mendes rolul antagonistului este interpretat de Christoph Waltz.

Producătorii peliculei sunt însă optimişti că 'Spectre' are potenţialul de a depăşi recordul lui "Skyfall", urmând să fie lansat în câteva ţări cu pieţe cinematografice importante, aşa cum sunt Coreea de Sud, Japonia, Franţa, Australia şi China. Dintre acestea China, unde producţia "Skyfall' a obţinut încasări de 59,2 milioane de dolari, ar putea face diferenţa.

Pe locul doi în clasamentul încasărilor de la sfârşitul săptămânii trecute s-a plasat un alt film aflat la lansare, animaţia "The Peanuts Movie", cu 45 de milioane de dolari, conform boxofficemojo.com.

"The Martian", în regia lui Ridley Scott, a coborât pe locul trei cu încasări de 9,3 milioane de dolari. În total, acest film SF a adunat în SUA şi Canada încasări de 197 de milioane de dolari de la lansare, devenind producţia cu cel mai mare succes la publicul american a regizorului Ridley Scott.

Pe locul patru s-a plasat filmul "Goosebumps", cu 6,9 milioane de dolari în cea de-a patra săptămână de la lansare. După acest sfârşit de săptămână "Goosebumps" a adunat încasări totale de 66,4 milioane de dolari în SUA şi Canada.

Locul cinci a revenit filmului "Bridge of Spies" cu 6 milioane de dolari. Filmul lui Steven Spielberg, considerat un potenţial favorit la Oscar, a reuşit încasări totale de 55 de milioane de dolari în SUA şi Canada.

Animaţia "Hotel Transylvania 2" a coborât până pe locul 6 cu încasări de 3,5 milioane de dolari, fiind urmat de "Burnt", cu 3 milioane de dolari în cea de-a doua săptămână de la lansare. Pe locul opt s-a plasat filmul fantasy "The Last Witch Hunter", cu 2,6 milioane de dolari, fiind urmat de comedia "The Intern", cu 1,8 milioane de dolari, iar producţia horror "Paranormal Activity: The Ghost Dimension" încheie top 10 cu încasări de 1,6 milioane de dolari.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.